Samenwerkingen

Heidi Drost heb ik in januari 2022 leren kennen als een lieve, enthousiaste, vrolijke en gepassioneerde, professionele schoonheidsspecialiste met 15 jaar werkervaring.

Sinds 2 jaar heeft ze haar eigen schoonheidssalon Bij Puurheid.
Naast diverse behandelingen met natuurlijke producten van Maria Äkerberg, geeft ze ook bindweefsel, stoel en handmassage’s.

Samen hebben we al een keer een pauzeprogramma (handmassage’s geven) mogen geven; en een workshop in hand en stoelmassage’s in de Vlam (ontmoetingscentrum in Rhenen) in juni en december 2022.

Sinds maart 2023 zijn we begonnen bij o.a. Dennenhorst (ouderen) en Zideris (mensen met verstandelijke beperking), om hier bewoners en cliënten lekker te behandelen en masseren.
Heidi kan de mensen ook schoonheidsbehandelingen geven; hoe graag ik dit óók zou willen doen, is echter alleen Heidi haar expertise.

Zowel bewoners/cliënten met geestelijke en lichamelijke klachten in verzorgings & verpleegtehuizen en andere instellingen kunnen genieten van ons aanbod.
De bewoners komen weer even helemaal tot rust en voelen zichzelf weer beter in hun vel zitten.

Tevens voelt deze doelgroep zich hierdoor gehoord en gezien door de aandacht; die deze bewoners of cliënten dan hebben ontvangen tijdens de massage en/of behandeling.
De bewoners hebben dit zo erg nodig en het werkt uiteraard ook op de omgeving.
Zie het als een steentje in de rivier, van één klein kringetje worden het meer kringen.

Zoekt u voor uw instelling, verzorgingstehuis, vader, moeder of naaste nog twee enthousiaste dames die graag de mensen willen behandelen, u bent van harte welkom om contact op te nemen via Heidi Drost of mijzelf.

In september 2023 hebben we onze eerste proefpersoon gehad voor een combinatie van schoonheidsbehandeling en massage, welke enorm goed bevallen was bij de desbetreffende persoon.
Daarom hebben we besloten deze ook te gaan aanbieden, zie https://www.healingfromtheheart.nl/wp-admin/post.php?post=418&action=edit.

Wil jij ook shinen met een mooie huid of heerlijk nagenieten van schoonheidsbehandelingen?

Heidi Drost
Schoonheidssalon Bij Puurheid
Mob: 0629441802
Email: Bijpuurheid@hotmail.comKleurrijke, lieve, vrolijke, invoelende, hoog-sensitieve Carola ken ik vanaf mijn oude werkplek te Vilente, te Heelsum.
Hier hadden we gelijk al een klik en hebben daar onder andere weleens een beautydag georganiseerd voor ouderen.
Waar volop van genoten werd.

Daarna niet helemaal uit het oog verloren en nu zelfs werkzaam in hetzelfde pand in Lunteren!

Bij Carola haar bedrijf Colorrico; kun je o.a. genieten van massage’s, maar

je kan ook bij haar je creativiteit en intuïtie ontwikkelen, flesjes Aura Soma bewonderen (Van Vicky Wall), Carola is een medium en ze kan je nog veel meer moois bieden.

Met beiden een passie voor massage’s geven, kon de 4-handen massage niet uitblijven.
Ben je op zoek naar wat nieuws qua massage?
Laat je dan verrassen door niet twee, maar 4 handen die je lichaam en geest in balans brengen.

Voel je tijdens de massage de ontspanning, maar tegelijkertijd druk en laat jezelf helemaal meenemen door de handen van Carola en mij.

Deze is alleen via email of telefoon in Lunteren te boeken via mij (Nicolien); vanwege het feit dat we nu 3 agenda’s bij elkaar mogen houden.

Benieuwd wat Carola voor jou kan betekenen:

https://www.colorrico.com/

Carola de Jong
Klomperweg 175
6741 PH Lunteren

Tel.: 06-54261526

K.v.k. 09199139